top of page

Om Familie På Vej

Formålet med Familie På Vej er at hjælpe unge, der stifter familie, men selv kommer fra et hjem, hvor der har været rusmiddelproblemer. Dårlige minder og erfaringer fra egen opvækst medfører ofte en stor motivation for at bryde den negative sociale- og psykologiske arv. Alligevel kan det være udfordrende at skulle gøre ting anderledes, når man måske ikke helt ved, hvad "anderledes" faktisk er. 

 

Familie På Vej søger at være en ressource i overgangen til familielivet ved at tilbyde undervisning og følgeskab gennem et læringsforløb over fem måneder. Målet er at give hjælp og tillid til, at man som nye forældre kan skabe en tryg og velfungerende familie, hvor både børn, voksne og parforholdet trives. 

Design uden navn-9.png

TUBA tilbyder terapi og rådgivning til unge mellem 14 og 35 år, som er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

 

TUBAs arbejde hviler på solid viden om, hvordan det er et vokse op i en familie med misbrugsproblemer, hvilke senfølger det kan have og hvordan man får det bedre, hvis man har det svært.

 

Læs mere

2.png

Center for Familieudvikling arbejder for at styrke trivsel og skabe trygge relationer i danske familier.

 

CFF er specialiseret i familierelationer, psykisk trivsel og forebyggelse, med særligt fokus på parforhold, forældresamarbejde og børns trivsel.

Læs mere

APM STØTTEFOND LOGO_NEG_CMYK.png

Familie På Vej er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond, som blandt andet støtter velgørende og almennyttige formål.

Hvem står bag Familie På Vej?

bottom of page